Sommige websites beschikken over handige vergelijkingstools waarbij je zelf kunt aangeven wat je ongeveer wilt gaan gebruiken op maandelijkse basis. Uit onze ervaring blijkt echter dat deze tools niet regelmatig genoeg bijgewerkt worden en daarom geen optimale vergelijking tonen. Dit is natuurlijk absoluut ten nadele van je vergelijking en dit kan dan ook veroorzaken dat je uiteindelijk een beslissing maakt die niet gunstig is en waardoor je uiteindelijk niet bij de juiste provider of het juiste abonnement belandt.

Welke gegevens kloppen wel?

Uiteraard kun je ervan uit gaan dat de gegevens die de provider op zijn eigen website neerzet kloppen. Als je deze gegevens gewoon naast die van een andere provider legt kun je alsnog heel makkelijk en ook snel vergelijken. Je wilt niet het risico lopen dat een vergelijkingstool die je gebruikt niet goed functioneert omdat de database niet is geüpdatet. We zeggen niet dat er geen enkele tool niet goed functioneert, maar er zitten er in elk geval genoeg tussen die niet naar behoren werken. Let daar dus op en je kunt dit voorkomen door bovenstaande te doen. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

Je zou zeker bij het goedkoopste telefoon abonnement uit moeten komen met de providers die we je hier voorschotelen. Zij hebben absoluut scherpe prijzen. En door de veelzijdige abonnementen kun je ook alle kanten op bij deze providers. Check dus de abonnementen en oordeel zelf.