Iedereen weet wel dat het gebruik van je mobiele telefoon buiten je bundel erg prijzig is. Dit zou je dan ook ten alle tijden moeten voorkomen, want de kosten voor bijvoorbeeld bellen buiten de bundel kunnen wel 5 keer zo hoog zijn dan wanneer je dit binnen je bundel doet. De enige manier om dit te voorkomen is uiteraard door genoeg data binnen je bundel te hebben.

Van tevoren kan dit wat lastig inschatten zijn, maar zeker na een paar maanden je abonnement te hebben weet je exact wat je nodig hebt. Daarom kun je ook altijd je abonnement bijstellen. In overleg met je provider wordt dan je abonnement aangepast naar wat je werkelijk nodig hebt. Zodoende voorkom je dat je buiten je bundel geraakt en dat je een peperdure rekening aan het einde van de maand kunt gaan betalen. Want als je het al eens hebt meegemaakt weet je dat de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon buiten je bundel niet mals zijn. Dan kun je nog zo’n goedkoop telefoon abonnement hebben, maar daar hou je natuurlijk geen rekening mee.

Vergelijken kosten gebruik telefoon buiten bundel?

Je zou inderdaad ook die kosten nog kunnen gaan vergelijken, maar dat mist volgens ons wel een beetje het doel. Als je namelijk zowel een goed als een goedkoop telefoon abonnement hebt zou je nooit in de positie moeten komen waarbij je buiten de bundel komt en dus is het wat ons betreft vrij overbodig om hier ook nog eens aandacht aan te gaan besteden. In plaats daarvan kijk je beter naar een goed abonnement.